LAW Concept
Date: Friday, January 20 @ 01:55:01 CET
Topic: LAW


Live Action

24 uur durende strijd waarin de kant die wint het Shadowrifts Universum beinvloedt. Twee legers met elk hun eigen kamp proberen zoveel mogelijk vijandelijke troepen om te leggen en tevens bepaalde objectieven te bereiken. Niet vechtende mensen kunnen deelnemen door magieposities in te nemen of leiders / objective rollen. Het spel is 24 uur IC dus nachtelijke raids zijn toegestaan. Slapen kan men eventueel aan het einde van het event of proberen ic te doen.

Eten/Drinken

Gedurende het event is er mogelijkheid tot eten/drinken halen in de 'Freezone'via de drankkaart. Snacks en tostis zijn aanwezig. Zelfkook kan niet tijdens de ic uren, wel erna.

Character sterfte

Van zodra je dood bent kan je een nieuw karakter nemen in de Freezone en meteen weer verder spelen.

Wargame

Het spel is een wargame. Dit houdt in dat er hoofdzakelijk gaat gevochten worden en dat de kans miniem is dat je met één character het evenement overleeft . Je mag daarom ook gelijk weer een nieuw character starten zodra je sterft. Dit kan bijvoorbeeld ook telkens een ander type zijn: bijvoorbeeld de ene keer Laiquendi archer en de andere keer Laiquendi swordsman.

This article comes from Cauldron
http://www.cauldronprojects.eu/Nuke/

The URL for this story is:
http://www.cauldronprojects.eu/Nuke//modules.php?name=News&file=article&sid=21